Om mig

Jag heter Lena Åberg och idag bor jag i byn Uddebo, som ligger i Tranemo Kommun, 4 mil från Borås och 10 mil från Göteborg

Här bor jag med min dotter och våra hundar och katter.

Jag heter Lena Åberg och idag bor jag i byn Uddebo, som ligger i Tranemo Kommun, 4 mil från Borås och 10 mil från Göteborg. Här bor jag med min dotter och våra hundar och katter.

Att jag var annorlunda förstod jag redan jag var ganska liten. Jag minns hur jag såg saker som andra inte såg. Att jag bara ”visste” saker som ingen hade sagt. Men världen var inte riktigt redo för att ta emot den själ som var jag. Jag fick ofta höra: “Lena har så vild fantasi”… Men för mig handlade det aldrig om fantasi, för mig var det så verkligheten såg ut.

Med tiden lärde jag mig att man inte pratar om sådant som jag kände eller såg. Jag förstod att folk inte förstod och framförallt att jag inte passade in när jag pratade om det jag såg och visste. Och just då var det väldigt viktigt för mig att passa in.

Jag ser det som om jag satte mig själv i en ram, en som inte var jag. Jag lade lock på mitt sinne och knöt ihop min själ så att jag inte var jag längre, utan någon som passade in i samhället.

På gymnasiet gick jag ekonomisk linje i skolan och fortsatte på högskolan. Jag ville ju ha en “riktig” utbildning.  Samtidigt började jag återigen öppna upp mig för den jag egentligen var.  Jag återupptäckte att jag kunde färdas genom tid och rum. Att jag visste vad som skulle hända och att livet är så mycket större än vad man tror.  Jag upptäckte kristallerna och deras kraft och jag samlade på stenar, för som jag sa, stenar har en själ.

Vid den här tidpunkten, i början på 90-talet så kom jag för första gången i kontakt med Reiki – den universuella helande kraften. Det dröjde visserligen flera år innan jag började utbilda mig inom Reiki, men idag är jag Reikimaster, något som jag är mycket glad och stolt. Jag brukar säga att det tog några år eftersom jag var tvungen att samla på mig mer livserfarenhet innan det var dags.

Under den här tiden utbildade jag mig även till samtalsterapeut, eftersom jag har alltid varit intresserad av hur vi människor fungerar och alltid velat hjälpa mina medmänniskor.

I samband med min Reikiutbildning kom jag i kontakt med en kvinna som utbildar och certifierar medium. Jag hade aldrig sett mig själv som ett så kallat medium, men känslan jag skulle gå utbildningen var så stark att jag inte kunde stå emot.

Nu var jag redo. Nu kunde jag stå för vem jag var och jag hade fått nya redskap hur jag kan hjälpa andra med min kunskap och mina gåvor. Det finns en orsak till varför jag är som jag är. Jag började skapa min egen karta och insåg att jag måste ta tillvara på den jag är. Åren gick och jag fick än mer erfarenhet och kunskap. Jag upptäckte också fler och fler glömda förmågor hos mig själv. Som att jag är klärvoajant, bara vet saker, ser saker i bild, och har väldigt lätt för att färdas genom tid och rum.  Jag har även en unik Helande känsla som hjälper/hjälpt många människor att få tillbaka ljuset i sig själva. Men den allra största gåvan jag bär med mig är att jag faktiskt kan se andra människors själar och dessutom plocka bort det som ligger i vägen för att just du ska kunna nå din fulla potential. Tänk att så lite av mig kan göra så stor skillnad hos en annan människa, det är stort och gör mig ödmjuk.

Idag lever jag och arbetar fulltid som Modern Medicinkvinna, Völva & Healer. En del vill kalla mig Medium men inom mig så känns det så begränsat! 

Att hitta ett namn på det som är Jag är svårt och jag har accepterat att det handlar om vad andra förväntar sig om mig! 

Jag är medveten om att jag har ett uppdrag i att Finnas, i att Leva och i att visa att Livet är Ljust men också Mörkt och att varje del är lika viktigt. 

Jag ska också lyfta frågan om medkänsla – den äkta medkänslan, som bygger på att förstå och respektera andras trosuppfattningar, synsätt och känslor. Att det är ok att vara precis som Du är!

Att Jag ska hjälpa dig genom labyrinten i din vandring inåt, till din djupaste kärna och existens.

Framför allt ska jag hjälpa dig att finna din livsbalans i din karta, i din labyrint.

Du har svaren inom dig själv.

Min uppgift blir att rensa upp kanalerna och fylla på med nya energier så att du hittar Din väg.

För äkta medkänsla, omsorg, kärlek och förståelse för vår gemensamma existens i alla dimensioner.